Crete Voice
Πολιτική

Χατζηνικολάου για Πολάκη: «Ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ»

Χατζηνικολάου για Πολάκη: «Ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ»

Με ανάρτησή του στo Twitter, ο δημοσιογράφος και εκδότης Νίκος Χατζηνικολάου δίνει τη δική του απάντηση μετά την στοχοποίηση αυτού και άλλων δημοσιογράφων, δικαστικών και τραπεζικών από τον Παύλο Πολάκη.

Χθες ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, σε ανάρτησή του παράθεσε 33 ονόματα που τους χαρακτήρισε ως «βαθύ κράτος. Αν δεν καθαρίσουμε αυτούς, δεν θα είναι αλλιώς την επόμενη φορά» έγραψε αναρτώντας φωτογραφίες και τα ονόματα δημοσιογράφων, δικαστών και τραπεζικών.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ένας από αυτούς που στοχοποίησε ο Παύλος Πολάκης έγραψε στο Twitter πως «Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ.Πολάκη είναι στη γραμμή της… δημιουργικής ασάφειας. Αναμένουμε επίσημη και συγκεκριμένη τοποθέτηση».

Απαντώντας σε άλλον χρήστη έγραψε στην συνέχεια πως «ήδη τα παιδιά μου έχουν ανησυχήσει πολύ» ενώ σε τελευταία του ανάρτηση αναφέρει πως «Προηγήθηκε το Μακελειό του άθλιου Χίου.Από εκεί πήρε και τη φωτογραφία των δημοσιογράφων».

 

Σχετικά Άρθρα

Οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ απείχαν από ψηφοφορία για οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία

cretevoice

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο προσέφυγε η Καϊλή για την άρση της ασυλίας της

cretevoice

Κων. Ζέρβας: «Βιτρίνα» της Θεσσαλονίκης η νέα Αριστοτέλους – «Άλλη πόλη» το 2025

cretevoice

Δένδιας: «Είμαστε έτοιμοι για όλα – Θα υπερασπιστούμε την πατρίδα μας»

cretevoice

Κ.Μητσοτάκης: To κράτος θα καλύπτει το 10% των δαπανών για τρόφιμα από το Φεβρουάριο για 6μήνες – Ποιους αφορά, πώς θα χρηματοδοτηθεί

cretevoice

Μητσοτάκης για την τραγωδία στα Τέμπη: Ζητώ Συγγνώμη! Και στο όνομα όσων κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και χρόνια

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα