Crete Voice
Ελλάδα

Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3/3 – Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ

Χωρίς λεωφορεία η Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 3/3 – Στάση εργασίας από τους εργαζόμενους στον ΟΑΣΘ

Το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ έχει προκηρύξει στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 3/3 από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

«Κύριε Πρόεδρε, με ομόφωνη απόφαση το Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων στον ΟΑΣΘ αποφασίστηκε η κήρυξη στάσης εργασίας για την Πέμπτη 03-03-2022 και για όλες τις ειδικότητες εργαζομένων στον ΟΑΣΘ, από τις 10:00 π.μ έως τις 14:00 π.μ..

Ο λόγος που αναγκαζόμαστε να προσφύγουμε στην ενέργεια της κινητοποίησης, απορρέει από την κατάθεση τροπολογίας της Κυβέρνησης για ψήφιση στη Βουλή ,

ζητώντας επιστροφή χρημάτων από τους εργαζόμενους για την περίοδο 01/01/2016 έως τον 09/2017», αναφέρει στην επιστολή του προς τη διοίκηση του Οργανισμού το Συνδικάτο.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΘ κάνει λόγο για αιφνιδιαστική κίνηση η οποία υποστηρίζει πως «τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων».

Μέσω της σχετικής ανακοίνωσης γίνεται γνωστό πως ο ΟΑΣΘ κινεί τις νομικές διαδικασίες προκειμένου η στάση εργασίας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική.

Εντελώς αιφνιδιαστικά και χωρίς προηγουμένως να υπάρξει οποιαδήποτε ειδοποίηση ή σχετική ενημέρωση, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ προκήρυξε νέα στάση εργασίας, για την Πέμπτη 3 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Ο ΟΑΣΘ κινεί τις νομικές διαδικασίες προκειμένου η στάση εργασίας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική, καθώς παραβιάζει ξεκάθαρα το νόμο και επιβαρύνει το κοινωνικό σύνολο.

Η διοίκηση του ΟΑΣΘ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού και επισημαίνει προς το Συνδικάτο ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην επίλυση των όποιων προβλημάτων.

Σχετικά Άρθρα

Προπύλαια: Άνδρας των ΜΑΤ χτυπάει φοιτήτρια στο κεφάλι με ασπίδα

cretevoice

Μύκονος: Γέμισε λύματα το Παλιό Λιμάνι – Άδειασαν τα μαγαζιά

cretevoice

Γρεβενά: Συνελήφθη 28χρονος για βιασμό ανήλικης

cretevoice

ΣΟΚ! 100 παιδιά κλειδωμένα στα αμπάρια του μοιραίου ναυαγίου στην Πύλο

cretevoice

Φίλοι της Φενέρμπαχτσε ίδρυσαν σύνδεσμο φιλάθλων με τίτλο «Δυτική Θράκη»

cretevoice

Πάτρα: Μάχη για τη ζωή του δίνει 17χρονος θύμα τροχαίου

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα