Μια πραγματική λαοθάλασσα κατέκλυσε τους κεντρικούς δρόμους μέχρι και το αεροδρόμιο του Ντακάρ για να υποδεχθούν τους πρωταθλητές του Copa Africa
Η νίκη επί της Αιγύπτου στη διαδικασία των πέναλτι και η κατάκτηση του τροπαίου όπως είναι λογικό έβγαλε τους Σενεγαλέζους στους δρόμους, αλλά καμία εικόνα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη λαοθάλασσα που σχηματίστηκε το απόγευμα της επομένης του τελικού για την υποδοχή των θριαμβευτών.
Δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της Σενεγάλης κατέκλεισαν τους δρόμους του Ντακάρ, από το αεροδρόμιο της πρωτεύουσας, ως τη Λεωφόρο Ομοσπονδίας και το προεδρικό παλάτι, ανυπομονώντας να αποθεώσουν την αποστολή της ομάδας κατά την άφιξή της από το Καμερούν.
Σημαίες, φανέλες, ζωγραφιές στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, όλες φυσικά στα χρώματα της Σενεγάλης συνιστούν το πανηγυρικό σκηνικό που στήθηκε στην παραθαλάσσια χώρα της βορειοδυτικής Αφρικής.
Πηγή:www.gazzetta.gr