Crete Voice
Ελλάδα

Έπεσαν οι μάσκες του Γ. Πατούλη – Οι ψευδείς ισχυρισμοί του κατά του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη βγήκαν στο φως

Έπεσαν οι μάσκες του Γ. Πατούλη – Οι ψευδείς ισχυρισμοί του κατά του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη βγήκαν στο φως

Με «όπλα» την Αλήθεια και τον Ιερό Ιπποκράτειο Όρκο ο γνωστός καρδιολόγος Φαίδων Βόβολης Δικαιώνεται… Ο «γιατρός των Ελλήνων» όπως τον αποκαλούν οι χιλιάδες φίλοι που πιστά τον ακολουθούν στα κοινωνικά του δίκτυα αντιμετώπισε παλικαρίσια από την πρώτη στιγμή την κατά μέτωπο «ενορχηστρωμένη» επίθεση που δέχτηκε από το πολιτικό/ιατρικό σύστημα επειδή ως ιατρός ως όφειλε εξέφρασε επίσημα την επιστημονικά τεκμηριωμένη άποψή του σχετικά με την διαχείριση του κορωνοιού.

Φυσικά ουδέποτε ο κ. Βόβολης αρνήθηκε την ύπαρξη του φονικού ιού, ούτε μέσα από τα προφίλ του αλλά ούτε και ως καλεσμένος σε εκπομπές και ειδησεογραφικά portals αν και κατηγορήθηκε άδικα για αυτό όπως θα διαπιστώσετε μετά την αποκάλυψη του Δικηγόρου του κ.Αντωνιάδη που χειρίζεται την υπόθεση της Πειθαρχικής Δίωξής του. Ο διάσημος καρδιολόγος με σταθερότητα και απόλυτα τεκμηριωμένα ιατρικά δεδομένα εκφράζοντας παράλληλα μεγάλη μερίδα του ιατρικού κόσμου προκάλεσε σύμφωνα με τον κ. Πατούλη πρόεδρο του ΙΣΑ επειδή έβγαινε επίσημα και έλεγε ότι ΔΕΝ υπάρχει κορωνοιός γεγονός που όταν κλήθηκε να αποδείξει ο κ. Πατούλης δεν κατέστη δυνατόν αφού δεν υπήρχε πουθενά σχετικό απόσπασμα (φυσικό αφού ποτέ ΔΕΝ ειπώθηκε κάτι τέτοιο από το στόμα του κ. Βόβολη).

Σύμφωνα με τα Πρακτικά ο κ. Πατούλης στις 2 Ιουλίου είπε χαρακτηριστικά: “Είναι δυνατόν ένας γιατρός από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών να βγαίνει επίσημα και να λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; Μα είμαστε σοβαροί;”. Στις 13 Οκτωβρίου εστάλη έγγραφη καταγγελία στον κ. Πατούλη και ζητήθηκε να απαντήσει πότε ο κ.Βόβολης αρνήθηκε την ύπαρξη του κορωνοϊού γεγονός που ανάγκασε όπως θα δείτε τον πρόεδρο του ΙΣΑ να προβεί στην “κάτωθι διευκρίνιση” : “Αυτό ΠΟΥ ΕΙΠΑ και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ είναι ότι ο κ. Βόβολης με τα λεγόμενά του στα δημοσιεύματα που περιλήφθηκαν στον πειθαρχικό φάκελο αμφισβητεί την επικινδυνότητα του κορωνοϊού και καλεί τους πολίτες να μην ακολουθούν τα μέτρα και όχι ότι αμφισβητεί την ύπαρξη του κορωνοϊού”.

Δείτε το αποκαλυπτικό post του διακεκριμένου δικηγόρου Νίκου Αντωνιάδη με τις αποκαλύψεις για την Πειθαρχική Δίωξη του Φαίδωνα Βόβολη.

SCRIPTA MANENT, ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΟΥΛΗ…
________________________________________
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ,
ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ :
ΤΟ ΛΕΤΕ Π Ρ Ω Τ Η ΦΟΡΑ !!
ΠΙΟ …ΠΡΩΤΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!
ΑΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΒΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ,
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ :
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ
Είχατε πει στις 2 Ιουλίου, στην πρώτη από τις δύο συνεδριάσεις που οδήγησαν στην παραπομπή του Φαίδωνα Βόβολη:
“Είναι δυνατόν ένας γιατρός από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών να βγαίνει επίσημα και να λέει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ; Μα είμαστε σοβαροί;”
ΑΥΤΟ είχατε πει.
Και μετά, στις 13 Οκτωβρίου, σας εστάλη έγγραφη καταγγελία και σας ζητήθηκε να απαντήσετε πότε ο Φαίδων Βόβολης αρνήθηκε την ύπαρξη του κορωνοϊού.
Και μόλις σήμερα, 1,5 μήνα μετά, λάβαμε εγώ και ο Φαίδων Βόβολης, στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις μας, έγγραφό σας με το οποίο ενημερωνόμαστε ότι στη συνεδρίαση της 22ας Οκτωβρίου, προβήκατε στην “κάτωθι διευκρίνιση” :
“Αυτό ΠΟΥ ΕΙΠΑ και ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ είναι ότι ο κ. Βόβολης με τα λεγόμενά του στα δημοσιεύματα που περιλήφθηκαν στον πειθαρχικό φάκελο αμφισβητεί την επικινδυνότητα του κορωνοϊού και καλεί τους πολίτες να μην ακολουθούν τα μέτρα και όχι ότι αμφισβητεί την ύπαρξη του κορωνοϊού”
Δυστυχώς για σας, κύριε Πατούλη, όπως βλέπετε τα γραπτά σάς διαψεύδουν.
Sripta manent…
Ξεκάθαρα είχατε πει ότι ο Φαίδων Βόβολης αμφισβητεί την ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ.
Δεν το σώζετε τώρα, με τόση μάλιστα καθυστέρηση.
Αλλά ούτε αμφισβητεί “την επικινδυνότητα” του κορωνοϊού ο Φαίδων Βόβολης:
Τον ΒΑΘΜΟ της επικινδυνότητάς του αμφισβητεί.
Και ούτε κάλεσε ποτέ τους πολίτες να μην ακολουθούν τα μέτρα.
Δεν διήγειρε ποτέ σε ανυπακοή.
Τον προβληματισμό του για τα μέτρα διατύπωσε, ως όφειλε.
Και μην αρχίσετε να λέτε πάλι ότι δεν μπορεί ένας καρδιολόγος να μιλάει για λοιμώξεις, όταν αυτές βεβαιότατα αφορούν έναν καρδιολόγο και το αντικείμενό του..
Και πάντως πολύ περισσότερο από όσο αφορούν διάφορους επιδημιολόγους, βιολόγους και καθηγητές περιβαλλοντικής μηχανικής, μόνιμους συμπαρουσιαστές των δελτίων ειδήσεων και των πρωινών “ενημερωτικών” εκπομπών.
Για να μη χάσουμε και τη λογική μας στο τέλος.
Εις ό,τι αφορά στις διεγέρσεις σε ανυπακοή, καλό θα ήταν, κύριε Πατούλη, να τις αναζητήσετε σε αυτούς που εμμέσως πλην σαφώς, κατά το άρθρο 183 του Ποινικού Κώδικα, και ενώ ανήκουν στην “από εκεί” πλευρά και μας κουνάνε το δάκτυλο, παραβιάζουν τα μέτρα διεγείροντας με τη συμπεριφορά τους αυτή σε ανυπακοή.
Πολύ περισσότερο από αυτούς της “από εδώ” πλευράς.
Γιατί εμείς, εν πάση περιπτώσει, είμαστε της “από εδώ πλευράς”, οι επικίνδυνοι, συνωμοσιολόγοι και ψεκασμένοι.
Εσείς, της “από εκεί πλευράς”, οι συνετοί και υπεύθυνοι, τι κάνετε…;
Ποιος μπορεί να παρασύρει, κύριε Πατούλη;
Ο ψεκασμένος και απαξιωμένος;
Ή ο σοβαρός και υπεύθυνος;
Γιατί είναι η ώρα να βάλω τέλος και στο παραμύθι των τελευταίων ωρών…
Να τους αναζητήσετε λοιπόν αυτούς που διεγείρουν σε ανυπακοή, σε αυτούς που παραβιάζοντας τα μέτρα, οργανώνουν και συμμετέχουν σε συναυλίες, “πολιτικές εκδηλώσεις” στα Πολυτεχνεία και στις “νίκες της Δημοκρατίας”, στα εγκαίνια στις Ομόνοιες και στις Νίκαιες, στους δημοσιογράφους στα κανάλια που δεν φοράνε μάσκες, και βεβαίως, κύριε Πατούλη, στις δεξιώσεις….
Γιατί το λευκό δεν είναι πάντα το χρώμα της αγνότητας.
Μερικές φορές είναι και αυτό της υποκρισίας…
Εντάξει;

Πηγή: Έπεσαν οι μάσκες του Γ. Πατούλη – Οι ψευδείς ισχυρισμοί του κατά του καρδιολόγου Φαίδωνα Βόβολη βγήκαν στο φως

Σχετικά Άρθρα

Η Πατρών – Πύργου στο μικροσκόπιο των αιρετών της Ηλείας

cretevoice

Νοσοκομείο Ρίου: Και 5ο κρούσμα στο Πανεπιστημιακό της Πάτρας

cretevoice

Διεθνή ΜΜΕ: »Οι Ελληνικές ΕΔ θα προκαλέσουν μεγάλο πλήγμα στην Τουρκία εάν προκληθούν»

cretevoice

Μύκονος: Συνελήφθη ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για επίθεση σε αστυνομικούς

cretevoice

Και όμως στον Πηνειό ζούσαν ελέφαντες, ιπποπόταμοι και ρινόκεροι!

cretevoice

Κορονοϊός: Απαγορεύονται τα επισκεπτήρια σε γηροκομεία και κέντρα φροντίδας ΑμεΑ

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα