Crete Voice
Κόσμος

Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας: Οι «δυτικές αξίες» είναι απαράδεκτες για τη Ρωσία

Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας: Οι «δυτικές αξίες» είναι απαράδεκτες για τη Ρωσία

Η Δύση διαβρώθηκε σκόπιμα όσον αφορά τόσο θεμελιώδεις έννοιες όπως η οικογένεια, η μητέρα και ο πατέρας, ο άντρας και η γυναίκα

Η Δύση επιδιώκει να υπονομεύσει το πνευματικό και ηθικό θεμέλιο που έχει διαμορφωθεί στη Ρωσία κατά τη διάρκεια των αιώνων, επιβάλλοντας σε αυτήν αξίες που είναι ξένες για τη ρωσική κοινωνία, δήλωσε ο επικεφαλής του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ.

«Το σύστημα των παραδοσιακών ρωσικών αξιών που διαμορφώνεται εδώ και αιώνες χρησιμεύει ως το πνευματικό και ηθικό θεμέλιο της κοινωνίας μας. Αυτό το σύστημα βρίσκεται στην καρδιά της παγκόσμιας ιστορικής νίκης του Σοβιετικού λαού στον Μεγάλο Πατριωτικό Πόλεμο του 1941-1945», δήλωσε ο Patrushev σε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Rossiyskaya Gazeta.

«Αυτό βοηθά στη διατήρηση και ενίσχυση της κυριαρχίας μας και στην οικοδόμηση του μέλλοντός μας, παρά όλες τις πολυπλοκότητες και τις αντιπαραθέσεις της ιστορικής ανάπτυξης. Η χώρα μας υπέφερε κυριολεκτικά πολλά για να έχει τις δικές της αξίες και το κύριο καθήκον των επόμενων γενεών είναι να τις στηρίξουμε και να τις εμπλουτίσουμε», είπε ο Πατρούσεφ.

«Η Δύση προσπαθεί να εμφυτεύσει νεοφιλελεύθερα δόγματα στο μυαλό των Ρώσων πολιτών και των συμπατριωτών μας σε όλο τον κόσμο», είπε.

«Βλέπουμε ότι εξακολουθούν να προσπαθούν να καταστρέψουν το κοινό σπίτι μιας πολυεθνικής οικογένειας ρωσικών λαών και να υποτιμήσουν τη σημασία των παραδοσιακών πνευματικών και ηθικών κατευθυντήριων γραμμών ως το θεμέλιο της πολιτιστικής, πνευματικής, πολιτικής και, τελικά, της εθνικής μας κυριαρχίας», ανέφερε ο Patrushev.

«Η πανδημία Covid-19 έχει προφανώς αποκαλύψει όλες τις αρνητικές επιπτώσεις της επένδυσης των νέων δυτικών αξιών, κυρίως βαθύτερη αποσύνδεση, αδιαφορία και σύγχυση ενόψει ενός επικείμενου κινδύνου», είπε.

«Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο μιας άλλης διαδικασίας, για την οποία οι άνθρωποι στη Δύση προτιμούν απλά να μην μιλάνε. Η μεσαία τάξη, η οποία αποτελεί τη συντηρητική πλειοψηφία που διατηρεί τις παραδοσιακές αξίες, εξαλείφεται γρήγορα», δήλωσε ο Patrushev.

«Η Δύση διαβρώθηκε σκόπιμα όσον αφορά τόσο θεμελιώδεις έννοιες όπως η οικογένεια, η μητέρα και ο πατέρας, ο άντρας και η γυναίκα. Οι κανόνες που καλλιεργούνται τεχνητά αντί αυτών, όπως ο Γονέας 1 και ο Γονέας 2, έχουν διαμορφώσει τις προϋποθέσεις για μια πολιτισμική σύγκρουση στην ίδια τη Δυτικοευρωπαϊκή κοινωνία, λόγω της διεστραμμένης φύσης τους από καθαρά βιολογική άποψη. Επιπλέον, αυτοί οι κανόνες έρχονται σε αντίθεση με τις θεμελιώδεις ουσίες του Χριστιανισμού, του Ισλάμ, του Ιουδαϊσμού και άλλων θρησκειών και είναι απλώς αντίθετες σε αυτά», είπε.

Πηγή: Γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας: Οι «δυτικές αξίες» είναι απαράδεκτες για τη Ρωσία

Σχετικά Άρθρα

Βραζιλία: Τέταρτη χώρα στον κόσμο σε αριθμό νεκρών από τον ιό

cretevoice

ΗΠΑ: Πέφτει κατακόρυφα το ποσοστό των Αμερικανών που υποστηρίζουν τις διαδηλώσεις

cretevoice

Tον Μάιο αυξήθηκαν οι αφίξεις μεταναστών στην Ευρωπαϊκή Ένωση

cretevoice

Ισχυρός σεισμός 7,3 Ρίχτερ στη Νέα Ζηλανδία

cretevoice

Κορονοϊός: Σκληρό lockdown σε 15 περιοχές της Γαλλίας

cretevoice

Μπορέλ σε Μέρκελ: Ανάγκη για νέα συμφωνία με Τουρκία

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα