Crete Voice
Πολιτική

Η ΝΔ ζητά διαγραφή Πολάκη μετά τις πρωτοφανείς απειλές κατά δημοσιογράφων και δικαστών

Η ΝΔ ζητά διαγραφή Πολάκη μετά τις πρωτοφανείς απειλές κατά δημοσιογράφων και δικαστών

Με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία ζητά τη διαγραφή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη, μετά την ανάρτησή του στο Facebook, στην οποία ο βουλευτής Χανίων εξαπολύει πρωτοφανείς απειλές εναντίον 33 δικαστικών, δημοσιογράφων, τραπαζιτών και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ τους οποίους αποκαλεί βαθύ κράτος και ζητά από τους συντρόφους του να λάβουν μέτρα ώστε «να καθαρίσουν από αυτούς…».

«Οι χυδαιότητες, οι απειλές και οι προγραφές κατά δημοσιογράφων, δικαστών και κρατικών λειτουργών από τον κ. Πολάκη δεν μπορούν να καλύπτονται με διαρροές από τον ΣΥΡΙΖΑ περί αποπομπής από τα ψηφοδέλτια», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ.

«Σε κάθε δημοκρατικό κόμμα θα ήταν αυτονόητη η διαγραφή του και αυτό απαιτούμε να κανει ο κ. Τσιπρας που μέχρι σήμερα τον κάλυπτε», συνεχίζει.

«Επισης αυτονοητη θεωρούμε την αποπομπή από τα ψηφοδέλτια του ομόφωνα καταδικασμένου Νίκου Παππα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Ν.Κεραμέως: «Την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023»

cretevoice

Βαρβιτσιώτης για Ουκρανία: Αύξηση των τιμών και αναστάτωση στην ευρύτερη γειτονιά μας

cretevoice

ΣΥΡΙΖΑ: Ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας για παραμονή Πολάκη στα ψηφοδέλτια

cretevoice

Σήμερα κρίνεται το κομματικό μέλλον του Παύλου Πολάκη

cretevoice

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Ο Ν.Ανδρουλάκης προσφεύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για τις παρακολουθήσεις

cretevoice

Δένδιας σε Τουρκία: Δεν διεκδικούμε ούτε σπιθαμή εδάφους σας

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα