Crete Voice
Κόσμος

Κρυφό σχέδιο της ΕΕ για το μεταναστευτικό! Τι αποκαλύπτει Ολλανδικό κόμμα

Κρυφό σχέδιο της ΕΕ για το μεταναστευτικό! Τι αποκαλύπτει Ολλανδικό κόμμα

Του Μάνου Χατζηγιάννη

Σημαντικές αποκαλύψεις για τα σχέδια της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφορικά με το πολύκροτο ζήτημα του μεταναστευτικού φέρνει στο φως Ολλανδικό κόμμα. «Το Σύμφωνο Μετανάστευσης του Μαρακές 2 έρχεται» , λέει το Φόρουμ για τη Δημοκρατία του Ολλανδικού Κόμματος (FVD). Σύμφωνα με το κόμμα του Thierry Baudet, η Ευρωπαϊκή Ένωση εργάζεται κρυφά σε ένα νέο Σύμφωνο Μετανάστευσης το οποίο αποκαλείται “Μαρακές 2”. Την τελευταία φορά, οι χώρες μπορούσαν ακόμη να αρνηθούν. Τώρα….;

«Η υιοθέτηση του παγκόσμιου συμφώνου για τη μετανάστευση στη Διακυβερνητική Διάσκεψη του ΟΗΕ, στο Μαρακές, δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά η αρχή», έλεγε ο τότε πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στη Γενική Συνέλευση της Διάσκεψης το 2018.

Το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ είχε προειδοποιήσει αναλύοντας το θέμα της Διακυβερνητικής Διάσκεψης για την υιοθέτηση του Παγκόσμιου Συμφώνου για ασφαλή και ΤΑΚΤΙΚΗ μετανάστευση που έγινε προ διετίας στο Μαρόκο. (Διαβάστε εδω )

Κι ερχόμαστε στο σήμερα… Το FVD υπενθυμίζει μέσω μιας εκστρατείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι παρά τη μαζική αντίθεση μεταξύ του ολλανδικού πληθυσμού, τα άλλα ολλανδικά κόμματα εξουσίας συμφώνησαν στο Σύμφωνο του Μαρακές. Αλλά σε χώρες όπως η Αυστρία, η Τσεχική Δημοκρατία και η Πολωνία, η κυβέρνηση υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της χώρας της και αρνήθηκαν. Και δεν ήταν οι μόνες όπως έγραψε το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ…

Η ΕΕ, λοιπόν, σύμφωνα με το ολλανδικό φόρουμ, δεν θα δεχόταν πλέον ότι οι χώρες θα εξακολουθούσαν να αρνούνται να συνεργαστούν. «Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο εργάζονται τώρα σε ένα νέο σύμφωνο μετανάστευσης του Μαρακές που προχωρά ακόμη περισσότερο και θα είναι επίσης δεσμευτικό», δήλωσε το κόμμα.

Σύμφωνα με το FVD, «η ΕΕ θέλει να διευκολύνει τους Αφρικανούς μετανάστες να έρθουν στην Ευρώπη και να πάρουν διαβατήριο εδώ. Η Ευρώπη πρέπει να γίνει ακόμη πιο «πολυπολιτισμική»». Ως αποτέλεσμα, τα κατά τόπους κοινοβούλια δεν θα μπορούσαν πλέον να κάνουν επίσημα τίποτα.

«Επειδή ακόμη και στην εξαιρετικά απίθανη περίπτωση κατά της οποίας καταψηφίζεται ο Rutte (ολλανδική κυβέρνηση), η πλειοψηφία των κρατών μελών της ΕΕ μπορεί ακόμη να επιβάλει το σύμφωνο στην Ολλανδία. Έχουμε ήδη χάσει την κυριαρχία από τις Βρυξέλλες…», προειδοποιεί το ολλανδικό κόμμα και βέβαια οι αποκαλύψεις δεν αφορούν μόνο στην Ολλανδία!

Το Φόρουμ για τη Δημοκρατία ανακοινώνει ότι «θα κάνει τα πάντα στο εγγύς μέλλον για να δείξει στους Rutte και στις Βρυξέλλες ότι η Ολλανδία ΔΕΝ θέλει το Μαρακές 2. Σας το υποσχόμαστε αυτό!» λένε.

Το ζήτημα έχει προκαλέσει… πυρετό! Σύμφωνα με αναλυτές είναι «μια γνωστή στρατηγική της ΕΕ για απλή ανασυσκευασία και επιβολή υποχρεωτικών κανονισμών που δεν είναι δημοκρατικά αποδεκτοί από ορισμένα κράτη μέλη».

Η Αφρική έχει 1.2 δισεκατομμύρια ανθρώπους που θα διπλασιαστούν τα επόμενα 25 χρόνια, σύμφωνα με έρευνες, από τους οποίους τεράστιοι αριθμοί πρόκειται να ενταχθούν στο ευρωπαϊκό εργατικό δυναμικό τις επόμενες δεκαετίες. Ταυτόχρονα, οι άκρως μορφωμένοι και εξειδικευμένοι δυτικοί πληθυσμοί θα μειωθούν, μειώνοντας ακόμη περισσότερο τη ζήτηση για ανειδίκευτο εργατικό δυναμικό. Δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπορέσει η Ευρώπη να διατηρήσει την κοινωνική της ευημερία χωρίς να επιβάλει ποσόστωση στους μετανάστες, είχε γράψει πρόσφατα και ο Economist.

Ο σοβαρότατος κίνδυνος που ελλοχεύει είναι η ευρωπαϊκή αγορά εργασίας να φτάσει σε μια κατάσταση όπου θα υπάρχουν τόσοι πολλοί εργάτες που γίνονται τόσο άχρηστοι όσο και στη Νιγηρία.

Είναι αξιοσημείωτο πάντως ότι ο Economist δήλωσε σιωπηρά ότι οι Αφρικανοί δεν είναι ικανοί να χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι το εργατικό δυναμικό τους. Η προσέλκυση του αφρικανικού πληθυσμού υπό την εποπτεία της Ευρώπης απέτυχε κατά τη διάρκεια της πολύ σύντομης περιόδου αποικισμού της Αφρικής και τώρα ο Economist θέλει να φέρει τους Αφρικανούς υπό την ευρωπαϊκή εποπτεία χρησιμοποιώντας πολιτική ανοιχτών συνόρων και μετακινώντας τον αφρικανικό πληθυσμό στην Ευρώπη.

Πηγή: Κρυφό σχέδιο της ΕΕ για το μεταναστευτικό! Τι αποκαλύπτει Ολλανδικό κόμμα

Σχετικά Άρθρα

Τουρκία: Κατασκευάζει και δεύτερη Ναυτική βάση στην Λιβύη- Η Κρήτη στο «στόχαστρο»

cretevoice

Βόμβα από την Πρόεδρο Ελλήνων Γιατρών του Λονδίνου: «Δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο, δεν υπάρχουν πληροφορίες»

cretevoice

Οι επιπτώσεις του κορονοϊού στην λειτουργία των Πανεπιστημίων

cretevoice

Κεντάκι: Μια σύλληψη για την δολοφονία στο Τζέφερσον Παρκ

cretevoice

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ο Μπάιντεν δεν θα αλλάξει την εχθρική πολιτική των ΗΠΑ

cretevoice

Ο Μπάιντεν με 17 διατάγματα «ξηλώνει»… τα πάντα: Οι ΗΠΑ επιστρέφουν στον ΠΟΥ, στην Συμφωνία για το κλίμα, στην μετανάστευση κλπ

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα