Crete Voice
Κόσμος

Νέες αποκαλύψεις από την ερωμένη του Χουάν Κάρλος! Τα 65 εκ. ευρώ και η πρόταση γάμου!

Νέες αποκαλύψεις από την ερωμένη του Χουάν Κάρλος! Τα 65 εκ. ευρώ και η πρόταση γάμου!

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο BBC, η Κορίνα Ζου Σάιν Βιτγκενστάιν ο μονάρχης – που πλέον έχει εξοριστεί στο Αμπού Ντάμπι – προσπάθησε να την κερδίσει πάλι πίσω δύο χρόνια αφότου της έδωσε τα χρήματα και έγινε «βαλλιστικός» όταν τον απέρριψε και ζήτησε τα εκατομμύρια πίσω.

Ο 82χρονος Χουάν Κάρλος, ο οποίος είναι παντρεμένος με την βασίλισσα Σοφία από το 1962, είχε σχέση με την γεννημένη στην Δανία επιχειρηματία από το 2004 έως το 2009. Το 2012, η σχέση τους αποκαλύφθηκε προκαλώντας σάλο, όταν έσπασε τον γοφό του και έπρεπε να επιστρέψει στην Ισπανία από ένα ταξίδι για κυνήγι ελεφάντων στην Μποτσουάνα, όπου τον συνόδευε η Βιτγκενστάιν.

Δύο χρόνια αργότερα, η Βίτκγκενστάιν ισχυρίζεται πως, ως αποτέλεσμα της ενοχής του για την έντονη πίεση στην οποία εκείνη υποβλήθηκε αλλά και ως έκφραση της αγάπης του, της χάρισε 65 εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η κολοσσιαία μεταφορά χρημάτων αποτελεί πλέον αντικείμενο ελβετικής έρευνας.

Όπως αναφέρει το usay.gr ο πρώην βασιλιάς, που παραιτήθηκε το 2014, βρίσκεται υπό έρευνα από το ανώτατο δικαστήριο της Ισπανίας αντιμέτωπος με κατηγορίες διαφθοράς, που βασίζονται σε πληρωμή 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τον αείμνηστο βασιλιά της Σαουδικής Αραβίας. Στις αρχές αυτού του μήνα, ο Χουάν Κάρλος ανακοίνωσε ότι έφυγε από την Ισπανία και πρόσφατα έγινε γνωστό ότι βρίσκεται στο Αμπού Ντάμπι, όπου διαμένει σε μια πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου, με την εδώ και 40 χρόνια ερωμένη του, Μάρτα Γκάγια.

Αναφορικά με το ταξίδι τους στην Μποτσουάνα πριν από 8 χρόνια, η Βιτγκενστάιν δήλωσε στο BBC: «Δεν ήθελα να πάω σε αυτό το ταξίδι… Ένιωσαν πως ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος προσπαθούσε να με κάνει να επιστρέψω σε αυτόν και δεν ήθελα να δώσω ψευδή εντύπωση. Δεν ήθελα να πάω». Καταλήγει μάλιστα λέγοντας, πως το τσίρκο των μέσων ενημέρωσης που ακολούθησε ήταν σκηνοθετημένο από το βασιλικό κατεστημένο, το οποίο ήθελε να επιταχύνει την παραίτηση και να την βγάλει «εκτός εικόνας».

«Από την στιγμή που επέστρεψα από αυτό το ταξίδι, ήμουν υπό πλήρη παρακολούθηση» δήλωσε η Βιτγκενστάιν στο BBC. «Αυτή ήταν η αρχή μιας εκστρατείας που είχε ως σκοπό να με μετατρέψει ως Γουόλις Σίμπσον (ερωμένη και σύζυγος του βασιλιά της Αγγλίας, που παραιτήθηκε από τον θρόνο για τα μάτια της), Λαίδη Μάκμπεβ, ως έναν διαβολικό χαρακτήρα που οδήγησε αυτόν τον υπέροχο άνδρα σε αυτό το ταξίδι ενώ μέσω μιας μεγάλης οικονομικής κρίσης».

Ισχυρίζεται επίσης, ότι το Centro Internacional de Inteligencia (CNI), άρχισε να την παρενοχλεί. Πρώτον, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το διαμέρισμά της στο Μονακό λεηλατήθηκε και στην συνέχεια σε ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Βραζιλία, την παρακολουθούσαν. Μάλιστα, δέχθηκε μια ανώνυμη απειλή πως υπήρχαν «πολλές σήραγγες μεταξύ του Μονακό και της Νίκαιας» μια αναφορά στο μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα της πριγκίπισσας Νταϊάνας. Επιπλέον, ισχυρίστηκε πως ένα βιβλίο για τον θάνατο της Νταϊάνας βρέθηκε στο σαλόνι του ελβετικού διαμερίσματός της. Αργότερα εκείνο το έτος, η Βιτγκενστάιν λέει ότι επισκέφθηκε το CNI. Ο χειριστής, ένας αγαπητός φίλος του Χουάν Κάρλος, της είπε ότι «εστάλη με εντολή του βασιλιά» για να την προειδοποιήσει να μην μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης. «Είπε ότι αν δεν ακολουθούσα αυτές τις οδηγίες, δεν θα μπορούσε να εγγυηθεί για την σωματική μου ασφάλεια ή την ασφάλεια των παιδιών μου» δήλωσε στο BBC.

Η Κορίνα Βιτγκενστάιν ισχυρίζεται πως ο Χουάν Κάρλος της έκανε πρόταση γάμου. Όπως λέει, αφότου έμαθε αυτά τα νέα, ήταν που ο βασιλιάς Χουάν Κάρλος της χάρισε τα 65 εκατομμύρια ευρώ το 2012. Όπως δήλωσε στο BBC, την «εξέπληξε» η κίνηση αυτή, αλλά πέταξε στην Μαδρίτη για να ευχαριστήσει τον βασιλιά, που πιστεύει ότι ένιωθε ενοχές για την λεηλασία στο διαμέρισμά της στο Μονακό. «Νομίζω ότι ήταν πολύ σοκαρισμένος για να αντιληφθεί την έκταση της πίεσης στην οποία είχα υποβληθεί και την έκταση της καταστροφής της φήμης μου» τόνισε.

Σε κατάθεσή της σε Ελβετό εισαγγελέα, η Βιτγκενστάιν είπε ότι η κολοσσιαία μεταφορά χρημάτων στο όνομά της, ήταν μια πράξη αγάπης. «Νομίζω ότι ήταν μια αναγνώριση για το πόσα σήμαινα γι’ αυτόν, πόσα σήμαινε γι’ αυτόν ο γιος μου. Ήταν μια ευγνωμοσύνη που τον φρόντιζε κατά την διάρκεια των χειρότερων στιγμών του».

Επιμένει, μάλιστα, πως ο Χουάν Κάρλος δεν έκανε ξέπλυμα χρημάτων ούτε προσπάθησε να τα κρύψει όταν της τα χάρισε. Ωστόσο, παρά την γενναιοδωρία του, η Βιτγκενστάιν ισχυρίζεται ότι δύο χρόνια αργότερα, το 2014, ο βασιλιάς της τα ζήτησε πίσω. Όπως είπε, «έκανε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να με κερδίσει πάλι» και πως όταν τον απέρριψε έγινε έξαλλος» και της ζήτησε να του επιστρέψει τα λεφτά. Αλλά η Βιτγκενστάιν πιστεύει πως αυτό ήταν «απλώς ένα ξέσπασμα» επειδή, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, ο Χουάν Κάρλος δήλωσε στις Ελβετικές αρχές πως δεν της ζήτησε ποτέ πίσω τα λεφτά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε – όσο παράξενο κι αν είναι – σε ένα κυνήγι τον Φεβρουάριο του 2004. Η Βιτγκενστάιν περιέγραψε πώς κατά την διάρκεια του κυνηγιού, ο Χουάν Κάρλος αντιμετώπισε δυσκολίες με το όπλο του. «Είμαι αρκετά πεπειραμένη με όλα αυτά, έτσι μπορούσα να καταλάβω τι πήγε λάθος» είπε στο BBC. «Νομίζω ότι εξεπλάγην».

Όπως είπε, η έλξη ήταν αμοιβαία, με πολλά κοινά ενδιαφέρονται και τον πρώτο χρόνο, ο Χουάν Κάρλος της τηλεφωνούσε μέχρι και 10 φορές την ημέρα. Κάποια στιγμή τον ρώτησε πώς θα τα έπαιρνε όλα αυτά η βασίλισσα Σοφία, με τον Χουάν Κάρλος να της εξηγεί πως αυτός και η Σοφία «είχαν μια συμφωνία να εκπροσωπούν το στέμμα, αλλά ζούσαν εντελώς διαφορετικές, ξεχωριστές ζωές».

Ο βασιλιάς και η Βιτγκενστάιν ήρθαν ακόμη πιο κοντά, αυτή περνούσε χρόνο με τους φίλους του και γνώρισε και τα παιδιά του. Και το 2009, ο Χουάν Κάρλος γνώρισε τον πατέρα της – λέγοντάς του ότι «ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί μου και σκόπευσε να με παντρευτεί».

Η Βιτγκενστάιν ισχυρίζεται πως ο μονάρχης της είχε κάνει πρόταση γάμου νωρίτερα εκείνο το έτος. Όπως είπε στο BBC: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη μαζί του, αλλά είχα προβλέψει – είμαι πολιτικός αναλυτή – πως αυτό θα ήταν πολύ δύσκολο. Και σκέφτηκα ότι κάτι τέτοιο θα αποσταθεροποιούσε την μοναρχία». Ο πατέρας της είχε διαγνωστεί με καρκίνο του παγκρέατος και είχε μόλις λίγους μήνες ζωής. «Έτσι αποφάσισα να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί του – ήμασταν πολύ δεμένοι» είπε η Βιτγκενστάιν. «Προς μεγάλη μου έκπληξη, αμέσως μετά την κηδεία του, ο βασιλιάς μου είπε ότι είχε μια σχέση με μια άλλη γυναίκα εδώ και τρία χρόνια».

Οι δυο τους παρέμειναν στενοί φίλοι, ωστόσο, ο Χουάν Κάρλος την κάλεσε δίπλα του στο κρεβάτι του νοσοκομείου το 2010 προτού υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για καλοήθη όγκο στον πνεύμονα για τον οποίο «φοβόταν». Όταν η οικογένεια του βασιλιά έφτασε στο νοσοκομείο, η Βιτγκεστάιν έφυγε από την πίσω πόρτα, μετά από εντολές.

Πηγή: Νέες αποκαλύψεις από την ερωμένη του Χουάν Κάρλος! Τα 65 εκ. ευρώ και η πρόταση γάμου!

Σχετικά Άρθρα

Γαλλική φρεγάτα περιπολεί στα ανατολικά της Κύπρου: Το Παρίσι στέλνει μήνυμα στην Άγκυρα

cretevoice

Αυστραλία: “Χακάρονται” τα συστήματα πληροφορικής της κυβέρνησης! Ύποπτη η Κίνα

cretevoice

Ρωσία: Καταχωρήθηκε το πρώτο ρωσικό εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Πούτιν: «Η κόρη μου εμβολιάστηκε»

cretevoice

HΠΑ: Έρευνα για τον ρόλο της αστυνομίας και υπουργείων στο Καπιτώλιο

cretevoice

ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ απέσυρε την απόφαση για ανάκληση θεωρήσεων εισόδου ξένων φοιτητών

cretevoice

Απέπλευσε το «Barbaros»: Κινείται προς την κυπριακή ΑΟΖ συνοδεία πολεμικών σκαφών – Καμία αντίδραση από την Αθήνα

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα