Crete Voice
Spirit Earth

Οι δυσοίωνες προφητείες του Νοστράδαμου για το 2023: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ενόψει και η έλευση του Αντίχριστου

Οι δυσοίωνες προφητείες του Νοστράδαμου για το 2023: Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ενόψει και η έλευση του Αντίχριστου

Κακά τα μαντάτα για το 2023, σύμφωνα με τις προβλέψεις του Νοστράδαμου, του διάσημου γιατρού – φαρμακοποιού που έζησε στη Γαλλία τον 16ο αιώνα και άφησε τις περγαμηνές του κάνοντας ζοφερές προβλέψεις για τα μέλλον… έως το… έτος 3797!

Σχεδόν όλες οι προβλέψεις του αφορούν καταστροφές, όπως σχολιάζει η γερμανική εφημερίδα «Bild». Αλλά και οι αστρολογικές προβλέψεις για το νέο έτος δεν είναι ρόδινες από οικονομικής και κοινωνικοπολιτικής πλευράς.

Η κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση οδηγεί τους ανθρώπους στον κανιβαλισμό, ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος γίνεται πραγματικότητα ενώ ο νέος Ποντίφικας, αυτός δηλαδή που θα διαδεχθεί τον Πάπα Φραγκίσκο – θα είναι κακός, σαν τον «Αντίχριστο», είναι τα τρία βασικά συμπεράσματα που αναφέρονται στο βιβλίο του, υπό τον τίτλο: «Προφητείες».

Ποιος ήταν ο Νοστράδαμος

Οι προφητείες του για το 2023

 

Τα νεκρά ψάρια και οι θάλασσες που βράζουν

Όπως διαβάζουμε στη New York Post, σε ένα απόσπασμα επικείμενης θαλάσσιας εξόντωσης, ο Νοστράδαμος προβλέπει: «Όπως ο ήλιος, το κεφάλι θα σιγοκαίει τη λαμπερή θάλασσα: Τα ζωντανά ψάρια της Μαύρης Θάλασσας, όλα ανεξαιρέτως, θα βράσουν από την ηλιακή ακτινοβολία».

Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι πολλά από τα είδη ψαριών που καταναλώνονται πιο συχνά από τους ανθρώπους θα είναι σύντομα είδος προς εξαφάνιση ως άμεσο αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη που οδηγεί τους ωκεανούς της Γης να βράζουν.

Σύμφωνα πάντα με τον Νοστράδαμο, η υπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε να οδηγήσει τους ανθρώπους στον κανιβαλισμό!

Όπως εξηγεί στο βιβλίο με τις προφητείες του, η υπερθέρμανση του πλανήτη θα μπορούσε να οδηγήσει στο θάνατο πολλών ψαριών θέτοντας σε κίνδυνο μία από τις σημαντικότερες πηγές τροφής της ανθρωπότητας. Και για την επιβίωση του ανθρώπου ένα πράγμα απομένει: να αρχίσουμε να τρώμε ο ένας τον άλλο…

Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Το 2023 η ανθρωπότητα θα βρεθεί αντιμέτωπη με επτά μήνες πολέμου, που θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι η συνέχεια των εχθροπραξιών στην Ουκρανία.

Η προφητεία του Νοστράδαμου δείχνει ότι, το 2023, η σύγκρουση θα κλιμακωθεί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο ευρείας κλίμακας δεδομένων των πυρηνικών οπλοστασίων που διαθέτουν οι μεγάλες δυνάμεις. Άρα, το μέλλον της ανθρωπότητας διαγράφεται αβέβαιο.

Ο πόλεμος Ρωσιας – Ουκρανίας αναμένεται να επεκταθεί στο ΝΑΤΟ και γενικότερα στην διεθνή κοινότητα; Επιπλέον, «οι πεθαμένοι μπορεί να αναστηθούν το 2023»; Ή απλά θα οδηγηθούμε σε πυρηνικό πόλεμο και θα επιζήσουν όσοι θα βρουν καταφύγια;

Κακός ο διάδοχος του παπικού θρόνου

Ο Νοστράδαμος έχει προβλέψει επίσης ότι το 2023, «Ο Αντίχριστος θα επικρατήσει στη Γη».

Ο νυν Ποντίφικας, Πάπας Φραγκίσκος αναμένεται να παραιτηθεί και να αντικατασταθεί από έναν κακό διάδοχο. Ένας… Αντίχριστος θα μπορούσε να γίνει το 2023 ο νέος επικεφαλής της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των προφητειών του Νοστράδαμου ήταν ότι όλες οι προβλέψεις ήταν ασαφείς, χωρίς να αναφέρουν ημερομηνία ή ακόμη και έτος.

Κάθε χρόνο, ωστόσο, προβλέπει ότι πλησιάζουμε στο τέλος του κόσμου. Για το μόνο που είναι σίγουρος είναι το έτος που θα σημάνει το τέλος του κόσμου: 3.797.

Το περίφημο βιβλίο του «Les Prophéties» δημοσιεύτηκε το 1555 με τον Νοστράδαμο να προβλέπει πολέμους, λοιμούς, φυσικές καταστροφές, εμφύλιους, ταραχές, πολιτικές δολοφονίες και άλλα καταστροφικά γεγονότα.

Σχετικά Άρθρα

Η κατάρα του Τουταγχαμών

cretevoice

Τα κρυμμένα μυστικά κάτω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης που ελάχιστοι γνωρίζουν

cretevoice

Ο Ορφικός «Μύθος» περί Προελεύσεως του Ανθρώπου

cretevoice

Αγίου Πνεύματος και η διδασκαλία του Χριστού

cretevoice

Είναι και οι μυστηριώδεις Ντενίσοβα προγονοί μας: Αποκωδικοποιήθηκε DNA που βρέθηκε σε σπήλαιο της Κίνας

cretevoice

Πού σώζονται τα Άχραντα Πάθη του Χριστού

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα