Μπορεί μέχρι πρόσφατα οι περισσότεροι συνδρομητές του Netflix να κρατούσαν στην κορυφή των προτιμήσεων τους κάποια ισπανική σειρά, όμως από την ημέρα που το “365 DNI” μπήκε στη λίστα των προτεινόμενων παραγωγών, κρατά την πρωτιά.

Πρόκειται για μια πολωνο-αγγλική ταινία, η οποία έχει προκαλέσει σάλο από τη στιγμή που μπήκε στην παγκόσμια πλατφόρμα του Netflix και αυτό γιατί είναι πιο ερωτική και πιο «καυτή» και από το επιτυχημένο “Fifty Shades Of Grey”.

Η ιστορία εξελίσσεται στην Σικελία και πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Laura την οποία υποδύεται η ηθοποιός Anna Maria Sieklucka.

Η Laura βρίσκεται εκεί με το σύντροφό της, προκειμένου να αναθερμάνουν τη σχέση τους, όμως πέφτει θύμα απαγωγής από τον αρχηγό της σιτσιλιάνικης μαφίας, τον Don Massimo Torricelli, ο οποίος δίνει στο θύμα του 365 ημέρες μέχρι να τον ερωτευτεί και να μείνει για πάντα μαζί του.

Η Laura αρχικά δεν θέλει να συμμετάσχει στις ερωτικές φαντασιώσεις του Massimo, αλλά όσο περισσότερο μένει μαζί του, τόσο περισσότερο τον ερωτεύεται.

Οι ερωτικές σκηνές της ταινίας είναι οι πιο έντονες και ρεαλιστικές που προβάλλονται γενικότερα στο Netflix. Ποια είναι όμως στην πραγματικότητα η σέξι Anna Maria Sieklucka, που υποδύεται την Laura;

Η Anna Maria Sieklucka είναι 28 ετών και όπως ο χαρακτήρας της στην ταινία – φαινόμενο, έτσι κι εκείνη έχει καταγωγή από την Πολωνία και γεννήθηκε στις 31 Μαΐου του 1992, στην πόλη Lublin.

Αυτός είναι ο πρώτος μεγάλος ρόλος της και το δεύτερο credit της στη σελίδα της στο IMDb. Πριν από την ταινία “365 DNI”, ηθοποιός είχε εμφανιστεί σε ένα επεισόδιο της πολωνικής τηλεοπτικής σειράς “Na dobre i na zle”.

Η ίδια γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μετά την προβολή της ταινίας στο Netflix είναι πολύ πιθανό να τη συνδέσουν ερωτικά με τον συμπρωταγωνιστή της, που υποδύεται τον Don Massimo Torricelli, αποφάσισε να αποκαλύψει μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram, ότι μάλλον δεν είναι single. Στη φωτογραφία που θα δεις, η Anna Maria Sieklucka ποζάρει στην αγκαλιά ενός όμορφου νεαρού ενώ στη λεζάντα γράφει «Ένα. Ειρήνη και Αγάπη».