Crete Voice
Κόσμος

Robert F. Kennedy : Μαχόμαστε κατά της βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος με σπόνσορα την Pharma κατά της δημοκρατίας

Robert F. Kennedy : Μαχόμαστε κατά της βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος με σπόνσορα την Pharma κατά της δημοκρατίας

Robert F. Kennedy Jr ανακοίνωσε πως θα δώσει δυναμικό παρόν σήμερα στην γιγαντιαία κινητοποίηση στο Βερολίνο κατά της” βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος χρηματοδοτούμενου από την Pharma κατά της δημοκρατίας.”

”Στο Βερολίνο λανσάροντας το @ChildrensHD Ευρώπη. Αύριο θα μιλήσω στο πιο μεγάλο πλήθος στη γερμανική ιστορία.Αναμένουμε πάνω από 1.000.000 άτομα να διαμαρτυρηθούν κατά του προγράμματος βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος χρηματοδοτούμενου από την Pharma κατά της φιλελεύθερης δημοκρατίας…”

Από το Βερολίνο ο ίδιος δηλώνει: « φοβάμαι για τη χρήση αυτού του τρόμου για ν’ασκήσουν την αρχή και τον έλεγχο επί της κοινωνίας …»« όταν ήμουν παιδί πίστευα ότι αυτό δεν θα συνέβαινε παρά σε εκατοντάδες χρόνια αλλά αυτό γίνεται τώρα και η γενιά μας ξεσηκώνεται να το σταματήσει .»

Στην τοποθέτησή του ο Robert F. Kennedy,τόνισε: “Θέλουμε ειδικούς που ν΄ασχολούνται με τη υγεία των παιδιών μας και όχι με τα κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας ή με τον έλεγχο τον ασκούμενο από τις κυβερνήσεις!”

Σήμερα 29 Αυγούστου μέγα πλήθος συγκεντρώθηκε στο Βερολίνο κατά του παγκόσμιου πραξικοπήματος κατά της δημοκρατίας…..Στην Πύλη του Brandebourg……Χωρίς αποστάσεις, χωρίς μάσκες. Ισχυρή παρουσία της αστυνομίας.

Συρρέουν τα πλήθη ο Άνθρωπος δεν θα υποταχθεί στην Παγκόσμια Εκτροπή ..Ετερόκλητο πλήθος κοβιντοσκεπτικιστών….

Η απόφαση του δικαστηρίου να επιτρέψει τη διαδήλωση παρά τις αντίθετες θέσεις της πολιτικής σκηνής και της Γερουσίας καταδεικνύει τη διαμάχη μεταξύ εκείνων που ικανοποιούνται με το ν΄ακολουθούν τα μέτρα προστασίας που επιβάλλονται από την κυβέρνηση και εκείνων που πιστεύουν ότι οι κυβερνήσεις δεν θα πρέπει να δύνανται να υπαγορεύουν στους ανθρώπους το πως θα ζουν στην καθημερινότητα…

Für den "Querdenker"-Protest in Mitte reisten zahlreiche Demonstranten aus anderen Bundesländern an.

Η Γερμανία ήρθε ή ώρα να σηκώσει σημαία Αντίστασης στο Δ Ράιχ : Γκέτο-καραντίνα , ηλεκτρονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης,ψηφιακό μαρκάρισμα, βιοτρομοκρατία, το δόγμα μόνο οι υγειείς, κοινωνικός πειραματισμός, ινδικά χοιρίδια από τα παιδιά ως την 3η ηλικία, νεογκεμπελίστικη προπαγάνδα….”Ο φασισμός που έρχεται, δεν θα ονομάζεται πια φασισμός. Θα ονομάζεται «ολοκληρωτικό θεραπευτικό κράτος». Και σύμβολό του δεν θα είναι η σβάστικα ή το σφυροδρέπανοΘα είναι μια σύριγγα” γράφει ο Ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας στις 7/2/20….

Image

Και στο Λονδίνο έγινε αντίστοιχη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με συμμετοχή χιλιάδων διαδηλωτών…

Στη zougla.gr ο Κλεάνθης Γρίβας στις 8/8/20: ”Μετά την πτώση του αριθμού των θανάτων ΜΕ (και όχι ΑΠΟ) κορωναϊό στα επίπεδα μεταξύ 0 και 1, δηλαδή μετά την αναμενόμενη εκμηδένιση του δείκτη θνησιμότητας (που αποτελεί τον μοναδικό αξιόπιστο δείκτη της βαθμιαίας αποδυνάμωσης της  δράσης του ιού), οι αναφορές στους θανάτους έχουν καταστεί απολύτως ακατάλληλο εργαλείο για την κατατρομοκράτηση του πληθυσμού.

Γι’ αυτό και τα τρομοκρατικά επιτελεία εστίασαν πλέον την προσοχή τους στο τελευταίο τους καταφύγιο: στον αριθμό των “κρουσμάτων” και των “ασυμπτωματικών” που εντοπίζονται από τους επαγγελματίες κυνηγούς των μικρο-οργανισμών και από αδαείς “δημοσιογράφους” (που στερούμενοι γνώσης μετατρέπονται -με το αζημίωτο;- σε προπαγανδιστές και όργανα της τρομοκρατίας.”

ΠΗΓΗ: dimpenews.com

Πηγή: Robert F. Kennedy : Μαχόμαστε κατά της βιολογικής ασφάλειας του Bill Gates, την άνοδο της αυταρχικής επιτήρησης και του πραξικοπήματος με σπόνσορα την Pharma κατά της δημοκρατίας

Σχετικά Άρθρα

Λουκασένκο: «Λουκέτο» στα εργοστάσια που απεργούν

cretevoice

Τουρκική πανωλεθρία! Νεκροί στρατιώτες… από έκρηξη με περίεργα “πυροτεχνήματα”

cretevoice

Σοκ από Κίνα: «Σφράγισμα» των ανθρώπων παγκοσμίως με barcode «πιστοποίησης εμβολίου» για τον κορωνοϊό!-Αλλιώς δεν θα ταξιδεύεις!!

cretevoice

Άγκυρα: «Ο Μακρόν είναι εγκληματίας πολέμου»! – Ολική ρήξη στις γαλλοτουρκικές σχέσεις

cretevoice

Δέκα νέα πράγματα που μάθαμε το 2020 για το διάστημα και τους… εξωγήινους

cretevoice

ΗΠΑ: Πριν από τα μέσα Δεκεμβρίου ίσως αρχίσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα