Crete Voice
Astrology

Τα τέσσερα ζώδια που κάνουν καλλιτεχνικά επαγγέλματα

Τα τέσσερα ζώδια που κάνουν καλλιτεχνικά επαγγέλματα

Καλοί οι γιατροί, καλοί και οι δικηγόροι, σίγουρα χρειαζόμαστε τους μηχανικούς, όμως οι καλλιτέχνες και οι δημιουργικοί άνθρωποι είναι αυτοί που δίνουν μία διαφορετική νότα στη ζωή.

Τα παρακάτω ζώδια είναι καλλιτέχνες, μουσικοί, κατασκευαστές κοσμημάτων ή συγγραφείς. Ακόμα κι αν δεν είναι κάτι από αυτά, θα βρουν τον τρόπο να εισάγουν την δημιουργικότητα στο επάγγελμά τους. Μήπως είσαι ένα από αυτά;

Δίδυμος

Έχεις μια ακόρεστη επιθυμία να εκφράσεις οτιδήποτε εμπνευσμένο έχεις μέσα σου. Αξιοποιώντας την τέχνη ως μέσο μπορείς να εκφράσεις την πληθώρα των σκέψεων, επιθυμιών και συναισθημάτων που έχεις. Είσαι ανοιχτή σε διαφορετικές οπτικές και μπορείς να εμβαθύνεις σε όλες τις πτυχές του φάσματος. Αν δεν έχεις την ευκαιρία ή το μέσο να εκφράσεις αυτό που θέλεις να πεις, θα βαρεθείς, θα προβληματιστείς ή και θα μελαγχολήσεις.

Οι Δίδυμοι γίνονται συγγραφείς, ποιητές, ομιλητές, σκηνοθέτες και ηθοποιοί.

Λέων

Αγαπάς την αίγλη, το γκλάμουρ και να λάμπεις στο προσκήνιο. Χρειάζεσαι ομορφιά, φαντασία, απόλαυση και τέχνη όπως όλοι οι άλλοι χρειάζονται το οξυγόνο για να αναπνεύσουν. Ενσωματώνεις τη μαγεία που λαμβάνεις και θα κάνεις τα πάντα να βάλεις λίγη παραπάνω λάμψη στον κόσμο σου. Το να είσαι δημιουργική σου βγαίνει απόλυτα φυσικά και μια καριέρα στις τέχνες σε φέρνει πιο κοντά στην αναζήτηση του εαυτού σου. Η ψυχή σου δεν θα είναι χορτασμένη αν κάνεις κάτι βαρετό, επαναλαμβανόμενο και χωρίς ενδιαφέρον.

Οι Λέοντες γίνονται ερμηνευτές, ηθοποιοί, μουσικοί, χορευτές ή οτιδήποτε τους φέρνει μπροστά από το κοινό.

Τοξότης

Είσαι εξερευνητής του κόσμου και η τέχνη σου είναι η ζωή. Κάνεις τα πάντα με πάθος για να μάθεις περισσότερα, να ζήσεις και να γευτείς περισσότερα. Είσαι ικανή να κάνεις κάθε στιγμή, ακόμα κι αυτές που θεωρούνται βαρετές, αν είναι ενδιαφέρουσες. Ζεις το τώρα και λειτουργείς δημιουργικά με τα πάντα γύρω σου κάθε στιγμή. Το να σου πάρουν τη σπίθα της ζωής είναι σαν να σου παίρνουν αυτό που σε ορίζει.

Οι Τοξότες γίνονται εξερευνητές, ταξιδευτές, ερμηνευτές, σκηνοθέτες, χορευτές ή οτιδήποτε τους επιτρέπει να ζουν ξεσηκωτικά την κάθε μέρα.

Ιχθύς

Η φαντασία του Ιχθύ είναι βαθιά και ατελείωτη όπως ο ωκεανός. Το υποσυνείδητό σου ξεχειλίζει από εφευρετικότητα, απόδραση και τέχνη. Μέσα από το όραμά σου είσαι ικανή να συλλάβεις λαμπρές, καλλιτεχνικές ιδέες. Δεν υπάρχει απλά καλύτερη καριέρα για σένα από μια που σου επιτρέπει να βουτήξεις στον κόσμο των ονείρων σου. Συχνά βρίσκεις νέους τρόπους να δεις τον κόσμο μας και θα ήταν σπατάλη αν δεν μπορούσες να μοιραστείς τη δημιουργικότητά σου με τον κόσμο μέσα από τη δουλειά σου.

Οι Ιχθείς γίνονται ζωγράφοι, γλύπτες, συγγραφείς, ποιητές, ηθοποιοί, στοχαστές και σκηνοθέτες.

 

Πηγή: Τα τέσσερα ζώδια που κάνουν καλλιτεχνικά επαγγέλματα

Σχετικά Άρθρα

Αν ανήκεις σε αυτά τα τρία ζώδια ετοιμάσου: Το καλοκαίρι θα ζήσεις τον έρωτα

cretevoice

Αυτά είναι τα ζώδια που θα σε κάνουν πιο εύκολα «τάρανδο»!

cretevoice

Αυτά τα ζώδια θα σου βγάλουν… «ξυνές» τις διακοπές

cretevoice

Τα 4 ζώδια που νοσταλγούν τους πρώην τους

cretevoice

Τι θέλει να ακούσει το κάθε ζώδιο για να… πέσει στο κρεβάτι σου!

cretevoice

Aυτά είναι τα τυχερά ζώδια του μήνα

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα