Crete Voice
Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι απολογίες για τη δολοφονία του Άλκη

Θεσσαλονίκη: Συνεχίζονται οι απολογίες για τη δολοφονία του Άλκη

Συνεχίζονται οι απολογίες των συλληφθέντων για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Ενώπιον της 7ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης αναμένεται να βρεθούν σήμερα τρεις εξ αυτών.

Χθες απολογήθηκαν δύο και κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, παίρνοντας τον δρόμο για τις φυλακές, όπως συνέβη με τον 23χρονο, που είχε αποτελέσει την πρώτη σύλληψη.

Η διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί αύριο, όταν την πόρτα της ανακρίτριας θα περάσουν οι τέσσερις τελευταίοι συλληφθέντες.

Συνολικά για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν και κατέστησαν κατηγορούμενα 11 πρόσωπα, εκ των οποίων οκτώ Έλληνες και τρεις Αλβανοί, ηλικίας 20 έως 25 ετών.

Πλην ενός 20χρονου Αλβανού -που φέρεται να διέφυγε στο εξωτερικό και εκδόθηκε εις βάρος του ένταλμα διεθνούς αναζήτησης- όλοι έχουν συλληφθεί.

Σχετικά Άρθρα

Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια στο Ν. Ηράκλειο: Σοβαρές ζημιές στο κατάστημα και σε οχήματα

cretevoice

Κέντρα Υγείας: Εικόνα διάλυσης στα νησιά, τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό

cretevoice

Τραγωδία στα Τέμπη: «23.23: Κάπως έτσι τελείωσε η ανέμελη ζωή μου» – Σπαρακτικές μαρτυρίες – Βίντεο

cretevoice

Η κατά “συρροή ληστεία” στα ράφια των σούπερ μάρκετ – Ελληνικά προϊόντα πολύ φθηνότερα στην Γερμανία

cretevoice

Κέρκυρα: Ηλικιωμένος έδειξε άσεμνες φωτογραφίες σε ανήλικη και της έκανε ανάρμοστη πρόταση

cretevoice

Άλιμος: Μεγάλη πυρκαγιά σε κατάστημα επίπλων – Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει εμπρησμό

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα