Crete Voice
Ελλάδα

Βιβλίο με μαύρο εξώφυλλο…

Βιβλίο με μαύρο εξώφυλλο…

Του δημοσιογράφου Νίκου Ι. Παπαδάκου

ΠΡΟΦΗΤΗΣ γίνεσαι με ευκολία στις μέρες μας, οι οποίες μας προσπερνάνε γρήγορα. Δίχως ουσία και ενδιαφέρον, μα με αγωνία και άγχος θα έλεγα. Σήμερα που ήρθε μια αναλαμπή. Τόσο έντονη που θεώρησα πως έπαθα ….αποκόλληση αμφιβληστροειδούς. Είχα ρίξει μια ματιά σε ένα βιβλίο ενός σεβάσμιου γέροντα. Από τους αγαπημένους του Παϊσίου, που πήρε ρασοευχή ως ιερομόναχος «Χριστόδουλος» στην Μονή Κουτλουμουσίου στις Καρυές του Αγ. Όρους. Σαν αποτύπωμά του έχει αφήσει ένα βιβλίο. Τιτλοφορείται «Σκεύος εκλογής» και γράφτηκε το 1996. Ομιλούμε για 24 χρόνια ΠΡΙΝ!!! Διαβάστε την προφητεία του (για 24 χρόνια πριν μιλάμε το τονίζω) στην σελίδα 421 γράφει:

«ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ και θα επιβάλλουν ακόμα περισσότερο στην χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος. Τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε να πληρώσουμε. Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων. Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό;

» ΑΚΟΥΣΤΕ: Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ. Παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: «Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν». Για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες.

»ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις. Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά οικονομικά μέτρα κι αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν; Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντας τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες έτσι ώστε, φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κτλ. Ακούμε συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητούνται τα σύνορά μας, τα νησιά μας…..

»ΜΕ ΟΛΑ αυτά μας αποπροσανατολίζουν για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας…… Όλα αυτά δεν θα μπορούμε να τα καταλάβουμε, γιατί τα ΜΜΕ, θα μας αποπροσανατολίζουν. Αφού θα λειτουργούν, όπως λέει η Αγία Γραφή, και αυτά στη συχνότητα της καθολικής απάτης («εν πάση απάτη», Β Θεσσαλ. 2,10) και της τερατώδους ψευδολογίας («τέρασι ψεύδους»,Β. Θεσσαλ.2,9)».

ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ έκανα , για να ξαποστάσω στα γραφόμενα του παππούλη, ώστε να καταδείξω πως σήμερα, έστω 24 χρόνια αργότερα, δεν χρειάζεται να διαθέτει κάποιος την φώτιση, να έχει «υπακοή», να τηρεί «κανόνες» για να δει μπροστά τι συμβαίνει. Με ανοχύρωτη την Παιδεία, με ένα σύστημα υγείας «Μένουμε Σπίτι» διότι δεν μας χωράνε τα νοσοκομεία (άρα Ψοφήστε σπίτι) , με την αβεβαιότητα να πλανάται στο περιβάλλον μας ίσως περισσότερο επικίνδυνα από τους «ψεκασμούς», θαρρώ πως όλοι μας δεν βλέπουμε να αιωρείται κάτι αισιόδοξο.

ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ η λάμψη από τα χαμόγελα, τις καρδιές, στις κινήσεις, τις συζητήσεις. Απουσιάζουν τα γέλια και τα πειράγματα. Ένας μουντός ψυχικός καιρός ολούθε , που λέμε στην Πελοπόννησο. Καλοκαιρία έχει και λίγοι κοιτούν τον ουρανό. Συνήθως τα βλέμματα σέρνονται στον δρόμο. Εύκολα «μαντρωθήκαμε», πιο εύκολα (χωρίς αντίδοτο) απελευθερωθήκαμε, ακόμα πιο εύκολα θα ξαναματρωθούμε. Άρα με όσα βιώνουμε –ειδικά η γενιά μου- από Τσέρνομπιλ, σεισμούς, πλημμύρες, AIDS, νόσο πτηνών, πουλερικών, χοίρων, κουνούπι Νείλου, Έμπολα, capitals control, πλειστηριασμό σπιτιών, «Μακεδονικό», μεταναστευτικό και τόσες άλλες συμφορές, μάλλον ΑΠΑΝΤΕΣ έχουμε την δυνατότητα να γράψουμε ένα βιβλίο. Για το παρελθόν, το άμεσο, είτε το απώτερο μέλλον. Με κοινή λογική και συλλογιστική. Μα όπως φαίνεται και αυτό το βιβλίο του καθενός ΜΑΥΡΟ εξώφυλλο θα έχει. Χαίρεται.

Πηγή: Βιβλίο με μαύρο εξώφυλλο…

Σχετικά Άρθρα

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 10χρονης Μαρκέλλας: Τι λένε αδερφός και ξάδερφος

cretevoice

Επίθεση με βιτριόλι: Τα λάθη που οδήγησαν στην προσαγωγή της ύποπτης

cretevoice

Θερμό και βροχερό καλοκαίρι προβλέπει καθηγητής ο Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών Αθανάσιος Αργυρίου

cretevoice

Άστατος ο καιρός το Σάββατο με βροχές και καταιγίδες

cretevoice

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έρχεται καύσωνας από αύριο – Με 40αρια σε όλη τη χώρα θα πει «αντίο» ο Αύγουστος

cretevoice

Ο «χάρτης» του κορωνοϊού: 290 νέα κρούσματα στην Αττική – 188 στη Θεσσαλονίκη – Που εντοπίστηκαν τα υπόλοιπα

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα