Crete Voice
Κόσμος

ΒΟΜΒΑ! Στη Γαλλία γίνονται υποχρεωτικοί οι “QR codes” για να μπεις σε ρεστοράν και μπαρ

ΒΟΜΒΑ! Στη Γαλλία γίνονται υποχρεωτικοί οι “QR codes” για να μπεις σε ρεστοράν και μπαρ

Η κυβέρνηση της Γαλλίας θα κάνει υποχρεωτική την χρήση των “QR codes” σε χώρους που δέχονται το κοινό αναφέρει το bfmtv..(σσ.Ο ψηφιακός ολοκληρωτισμός επεκτείνεται με πρόσχημα μια επιδημία..)Λύθηκε το μυστήριο με την εστίαση..
Αυτό το σύστημα έχει οριστεί να γίνει μια εναλλακτική λύση για τα φυσικά “notebooks υπενθύμισης” που χρησιμοποιήθηκαν μέχρι τώρα για την καταγραφή της παρουσίας σε ορισμένους δημόσιους χώρους που θεωρούνταν σε κίνδυνο από τις αρχές.

Η χρήση των “QR codes” θα προβλέπεται για bars, όλα τα restaurants και τις αίθουσες σπορ.( να γιατί καθυστερεί η εστίαση θ΄ανοίξει με άλλους όρους, νέες εφαρμογές). Τα Maisons France Service θα εφοδιαστούν ομοίως προσεχώς. (ο κώδικας QR είναι ένας γραμμωτός κώδικας (barcode) δύο διαστάσεων. Το “QR” προέρχεται από τα αρχικά των λέξεων “Quick Response” (Γρήγορη Ανταπόκριση), γιατί οι δημιουργοί του είχαν ως κύριο σκοπό τα δεδομένα, που περιέχονται στον κώδικα, να αποκωδικοποιούνται με μεγάλη ταχύτητα)

Ο σκοπός είναι φανερός όπως και η σκοπιμότητα βεβαίως :οι πελάτες ή χρήστες θα οφείλουν να σκανάρουν αυτούς τους κωδικούς με τα smartphones και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους (ταυτότητα και numéro τηλεφώνου, κυρίως).Η απόλυτη ηλεκτρονική, ψηφιακή παρακολούθηση σε κάθε βήμα, υπό το άγρυπνο βήμα του Μεγάλου Αδερφού, ψηφιακή κόλαση. Διαρκές ψηφιακό φακέλωμα… ο πολίτης μετατρέπεται σε πειραματόζωο υπό επιτήρηση και παρακολούθηση και χάνει κάθε ατομικό δικαίωμα και ελευθερία. Προσωπικά δεδομένα τέλος…

Η κυβέρνηση στοχεύει κυρίως μέρη με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης. “Αυτό είναι ένα μεγάλο εργοτάξιο για να επιτρέψουμε την επανέναρξη αυτών των χώρων που έχουν κλείσει για μεγάλο χρονικό διάστημα” επιβεβαιώνει το γραφείο του Υφυπουργού Ψηφιακών, Cédric O.O κύριος O άλλο και τούτο. Τους έπιασε ο πόνος για την εστίαση.. Τους ενδιαφέρει κυρίως το Πανοπτικόν…

Η ιδέα της κυβέρνησης είναι επομένως να προωθηθεί η «ανίχνευση» και να εντοπιστούν οι αλυσίδες μεταδοτικότητας, ιδίως όταν ανοίξουν ξανά αυτοί οι χώροι υψηλού κινδύνου μεταδοτικότητας. Η εφαρμογή TousAntiCovid, η οποία θα βρίσκεται στην καρδιά αυτής της συσκευής, έχει ήδη κατέβει από 12,5 εκατομμύρια Γάλλους.

Η κυβέρνηση είχε θέσει στόχο 15 εκατομμύρια κατεβάσματα για την πλήρη εφαρμογή της εφαρμογής. Μέχρι σήμερα, έχουν ενημερωθεί 54.000 περιπτώσεις επαφής και 99.000 περιπτώσεις Covid-19 έχουν δηλωθεί στην εφαρμογή.

Η ψηφιακή δικτατορία θα διαδεχθεί την υγειονομική δικτατορία ενώ ήδη ζούμε στο Matrix.

dimpenews.com

Πηγή: ΒΟΜΒΑ! Στη Γαλλία γίνονται υποχρεωτικοί οι “QR codes” για να μπεις σε ρεστοράν και μπαρ

Σχετικά Άρθρα

Μ.Σαλβίνι έξω από τουρκικό προξενείο του Μιλάνο: «Κάτω τα χέρια από την Αγία Σοφία» (βίντεο)

cretevoice

Τελεσίγραφο Σίσι σε Ερντογάν: »Να φύγουν Τούρκοι & μισθοφόροι από την Λιβύη»

cretevoice

Με νέες κυρώσεις απειλεί η Ουάσινγκτον την Κίνα

cretevoice

Έκτακτη Σύνοδος ΕΕ: Δεν αναγνωρίζει το εκλογικό αποτέλεσμα στη Λευκορωσία

cretevoice

«Νεκρική σιωπή» τηρούν Τραμπ-Μέρκελ για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

cretevoice

Κύπριος Διεθνολόγος: Η Τουρκία κινητοποιείται λόγω του EastMED

cretevoice

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Περισσότερα